MezeraHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHry

10. května 2009

Nahé fotky Rihanny někdo vypustil ven (aneb co nemohlo vyjít na musicserveru)

Osoba s přezdívkou "YoungTurk" 8. května na internetu publikovala několik fotek Rihanny, na kterých se zpěvačka nachází ve velmi sugestivních pozicích. Galerie z hotelu o sedmi kusech začala extrémní rychlostí cirkulovat na internetu - mužští fanoušci jsou u vytržení... a zpěvačka a vydavatelství nejspíš v opačném smyslu také.

Okamžitě se rozvířila diskuze, kdo za podivným pseudonymem může být. První podezření pochopitelně padlo na Rihannina (ex?)přítele Chrise Browna, který na sebe upozornil kromě několika r'n'b písničkami hlavně napadením Rihanny v den předávání cen Grammy. Dvojice se usmířila a připravovala spolu i duet, nyní však může být vše jinak.

Na jedné stránce se totiž nachází ještě jedna fotka navíc, kde je vyfocen právě Brown. Celou pravdu ale asi znají pouze aktéři incidentu. Že by za leakem byl opravář počítačů (v tomto případě mobilu), jako např. u Freda Dursta, je však nepravděpodobné. Na lechtivé snímky se s s upozorněním, že nejsou vhodné pro osoby mladší 18ti let, můžete podívat např. zde.

Žádné komentáře: