MezeraHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHry

26. května 2008

Vítejte na novém zkušebním blogu

Zdar,
v minulosti, nutno říct dávné, jsem provozoval osobní stránky, kde jsem publikoval své recenze filmů a her a také psal o svých ostatních zážitcích. Čas na to později nebyl, navíc jsem debilní v tvoření stránek, takže jsem se "ventiloval" pouze prostřednictvím mé diskuze vytvořené původně pro RealGTA3 mod, která se stala takovou vnitřní diskuzí pár lidí o všem:-). Tam jsem psal co jsem zahrál, viděl, slyšel, ale omezení příspěvků způsobilo, že staré recenze se umazávaly, tak chci zkusit blogovat, kde to zůstane nadosmrti;-).
Ehm, teď mám zkouškové, takže tu nic nebude, ale postupně tu začnu něco dodávat, napřed hlavně dojmy ze starších her a hudby, pak aktuální. Můžete se těšit cca na 5 krátkých recenzí filmů týdně, recenze hudebních alb (žánry hip hop, rnb, pop, rock, nu metal) a v neposlední řadě hry, i když teď je teda sucho (na konzoli s GTA IV nemám). No tak to je zatím všechno. I když tu stejně nikdo nebude chodit, tak aspoň budu mít dobrý pocit.... novinařit jsem chtěl vždycky, tak aspoň budu mít jako referenci blog;).

2 komentáře:

Doupik řekl(a)...

Testový komentář

Lukáš Doupal řekl(a)...

Jak nebude kua, ještě jsem tu ich, Lukas Doupik, který už má všechny zkoušky života dávno za sebou (škola, svatba, děti, dům, uf :-))