MezeraHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHrySeparátorHry

6. června 2008

Hi, I'm Johnny Knoxville, welcome to Jackass! (recenze Jackass: The Game na PS2)

Warning: The following show features stunts performed either by professionals or under the supervision of professionals. Accordingly, MTV and the producers must insist that no one attempt to recreate or re-enact any stunt or activity performed on this show... a jede znělka :-). Kdo by tohle neznal? Páteční půlnoc a na MTV začíná Jackass a na půl hodiny je o zábavu postaráno. Jackass je fajná továrna na peníze (a na zranění :-) a hra byla logickým vyústěním, převést šílené triky a srandy do digitální podoby musí být skvělé! A taky je! Od Jackass: The Game čekejte Jackass, nic jiného!












Hlavní částí hry je MTV Story Mode, kde "točíte" novou sezónu Jackass. Ta je rozdělená do 7 epizod, každá má 5 skečů/misí/levelů/triků/hříček/kousků/miniher... prostě celkem 35 Jackassovin. Dočkáte se megapraku, závody z kopce v popelnicích, partyboy tanečku, jízdy na jednokole po lešení, destrukci aut, tetování, pojídání vajíček. Každá Jackassovina má své vlastní ovládání, které rychle přejde do žil. Ke splnění potřebujete získat určitou sumu peněz, které dostane buď splněním cílů (pět různých úkolů nebo podmínek) nebo tím, jak se skvěle rozsekáte, což hra vtipně ukazuje počtem zlomenin a jiných zranění, ragdolloví panáci jsou sranda:-).

Již dohrané Jackassoviny si také zpřístupňujte v Challenge Mode, kde je těch 5 cílů vždy obtížnějších. Postupně také můžete hrát za další Jackassy (všichni své postavy také namluvili) a dostáváte bonusy jako oblečky, rekvizity, ale také videa ze zákulisí či výběr kultovních Jackassovin ze seriálu. Grafická stránka bohužel není příliš povedená (no jo, PS2 je 8 let staré), ale mně to vlastně vůbec nevadilo. Hudba tu je jako ze seriálu, takže různý punk-rock plus rozmanité blbinky.








Hodnocení:
Pro fanoušky Jackass je hra skvělá, užijete si hodně srandy. Ostatní to nepochopí:-)
75%

Klady:
Šílené a různorodé Jackassoviny
Opravdu věrné seriálu
Jednoduché a zábavné
Touha získat bonusy prodlužují hratelnost

Zápory:
Grafika nic extra
Chybí Bam Margera


Žádné komentáře: